Filtry fungují v rámci celé administrace na základě relace. To znamená, že pokud si nastavíte filtr v některé části, bude si jej systém pamatovat po celou dobu vašeho příhlášení.

Filtr lze vynulovat tlačítkem „Zrušit filtr“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *